Over Bruce Cerew

Bruce Cerew, is een maatschappelijk betrokken auteur, entrepreneur en spreker op het gebied van thema’s zoals vluchtelingen, integratie en wereldburgerschap. Hij is een voormalig oorlogskind uit de oorlog in Liberia en Sierra Leone. Na vele omzwervingen kwam hij in Nederland terecht, waar hij een boek schreef over zijn heftige jeugd en de strijd die hij vervolgens leverde als vluchteling om in Nederland te blijven. Ondanks de complexiteit van zijn lange reis dragen zijn boeken een hoopgevende boodschap uit.

Na zijn uitnodiging van de Verenigde Naties in 2008, en naar aanleiding van zijn boeken, “De Lange Weg, en War Child” ervaringen van een oorlogskind”, werd hij gevraagd om op Nederlandse scholen lezingen en workshops te geven. Ook in 2012 was hij uitgenodigd als ambassadeur van Vrede en heeft deelgenomen aan de wereldvrede conferentie in Seoul, Zuid Korea.

bruce-cerew

Amara Books

Amara Books werd in 2008 opgericht door inspirerende spreker, entrepreneur en auteur Bruce Cerew. Hij richtte het bedrijf op om Afrikaanse schrijvers te helpen om publiciteit te krijgen in Nederland.

Bij Amara Books, hebben we een zeer sterke relatie met onze lezers ontwikkeld. Daartoe elke aankoop via onze website persoonlijk wordt gesigneerd.

Goede Doelen

The Ray of Light Foundation

Stichting Ray of Light is een ontwikkelingsorganisatie die vanuit Nederland actief is in Nigeria. De stichting is in 2009 opgericht door auteur Bruce Cerew. Hij gelooft dat alle vrouwen en kinderen ongeacht afkomst, etniciteit, geloof en sociale achtergrond toegang behoren te krijgen tot economische basisbehoeften. Dit doen wij met het opzetten van projecten die een blijvende toekomst creëren voor kansarme jongeren en dorpsvrouwen.

Visit website: www.therayoflightfoundation.org

Bij elke aankoop van een van onze producten gaat 10% van de obrengts naar de project in afrika van stichting ray of light.

trolf-logo