OVER RAYWOOD

Oprichter Bruce Cerew is altijd gepassioneerd over duurzaamheid. Na zijn geslaagde debuut met zijn boeken 'De lange weg' en 'Europese lente', begint hij te zoeken naar inspiratie om duurzame producten te maken. Deze producten komen ten goede aan projecten om straatkinderen en kansarme mensen in Nigeria van hun eerste levensbehoeften te voorzien. In 2014, begon Bruce een inspirerende rondreis door Afrika, Europa en Azië. Tijdens deze reis ontdekte hij al snel de potentie van duurzaam hardhout en bamboe in trendy producten, zoals horloges en brillen. Met zijn achtergrond als kleermaker en ontwerper en zijn liefde voor originaliteit - duurzaamheid - en creativiteit begon hij een geheel uniek concept. Het maken van zonnebrillen en  uurwerk met unieke houtsoorten en bamboe. Wat begon als hobby groeide al snel uit tot een eigen merk!

Bij Ray Wood is elk uurwerk en bril uniek in zijn simpliciteit, klassieke en elegante uitstraling, sportief en tijdloos.

Buy 1 Reach 1 Child Initiatief:

Onze concurrenten zeggen dat ze een boom planten bij aankoop van een product. Die bomen zijn nergens te vinden of aantoonbaar. Ray Wood Design neemt een andere weggetje. Een meetbaar en zichtbaarder doel. Bij aankoop van een Ray Wood product draagt u bij aan een solar leeslamp voor 1 kind. Het doel van het zonnelamp initiatief is om kerosine lampen te elimineren als huishoudelijk artikel in Afrika. We willen jaarlijks 25.000 zonnelampen verspreiden op basis-en middelbare scholen voor een gezonder en beter leven voor kinderen en jongeren in de ontwikkelingslanden. We beseffen ons dat 25.000 lampen nog lang niet voldoende is, maar het is wel een stap in de goede richting! Link stichting Ray of Light.

raywood by bruce cerewstichting ray of light
Shopping Cart
Scroll to Top