Over RayWood

De inspiratie van Ray Wood komt oorspronkelijk van de naam stichting Ray of Light (stralende Licht). Deze stichting is in 2009 opgericht door humanist en schrijver Bruce Cerew en vrienden.
Oprichter Bruce Cerew is altijd gepassioneerd in duurzaamheid. Na zijn populariteit met zijn boeken begint hij te zoeken naar inspiratie en duurzame producten die gemaakt zijn door straatkinderen en kansarme mensen om hun levensbehoeften te verbeteren.
RayWood staat voor duurzaamheid, simpliciteit, klassiek, elegant, sportief en tijdloos.

Onze missie is om mensen te willen bereiken en inspireren, door het dragen en gebruiken van onze natuurlijke handgemaakte RayWood producten. Bij elke aankoop van een product gaat 10% van de opbrengst naar een project in Afrika van stichting Ray of Light
.
Onze producten voldoen aan de CE keurmerk. Elk boom die gekapt wordt moet er dan weer 1 geplant worden, en zo dragen we een steentje bij aan onze milieu.

The Ray of Light Foundation

Stichting Ray of Light is een ontwikkelingsorganisatie die vanuit Nederland actief is in Nigeria. De stichting is in 2009 opgericht door auteur Bruce Cerew. Hij gelooft dat alle vrouwen en kinderen ongeacht afkomst, etniciteit, geloof en sociale achtergrond toegang behoren te krijgen tot economische basisbehoeften. Dit doen wij met het opzetten van projecten die een blijvende toekomst creëren voor kansarme jongeren en dorpsvrouwen.

Visit website: www.therayoflightfoundation.org

Bij aankoop van een van onze producten gaat 10% van de opbrengts naar de projecten van Stichting Ray of Light in Afrika.

trolf-logo